Vi har 3 olika typer av rum, alla inredda i maritim och mysig stil så att våra gäster ska trivas riktigt mycket!


Double Deluxe
Vårt lyxiga Double Deluxe är ca 20 m2 stort med eget badrum. Rummet är utrustat med en stor dubbelsäng för två personer samt en bädd-fåtölj som rymmer en extra person. Perfekt för kärleksparet eller den lilla familjen. Därutöver finns ett stort takfönster som man ser himlen igenom och ett antal öppningsbara båtfönster. Golvet är parkett, sängen av mahogny och allt i en smakfull, avkopplande stil. Det finns gott om utrymme för bagage. I rummet finns en platt-TV och till den kan DVD-skivor lånas kostnadsfritt i receptionen. Badrummet är helkaklat med duschkabin, handfat, toalett, fön och handduksvärmare.


2-beds-rum
Detta rum är ca 15 m2 stort och även det har eget badrum. I detta rum finns en våningssäng i mahogny med  plats för 2 personer. Även detta rum har ett takfönster, parkettgolv, bra med bagageförvaring och platt-TV. Badrummet är helkaklat med duschkabin, handfat, toalett, fön och handduksvärmare.


4-beds-rum
Vårt populära 4-beds-rum är perfekt för familjen eller kompisgänget. Detta rum är ca 20 m2 stort med två våningssängar och plats för 4 personer. Detta rum har givetvis också ett eget helkaklat badrum med alla specifikationer som ovan. Rummet har parkettgolv, ett takfönster, bagageförvaring och platt-TV med DVD-spelare.


Övriga bekvämligheter på M/S Monika
När du bor på M/S Monika ingår alltid en härlig frukost, vi serverar varma frallor, olika pålägg, yoghurt, flingor, ägg, kaffe, te, juice mm. Har du någon speciell mat-preferens ordnar vi det gärna om du meddelar oss i tid. I allrummet finns alltid gratis Nespresso-kaffe och te. Det finns gratis WiFi på båten och vi lånar även ut en dator kostnadsfritt ifall så önskas. Utöver det finns även DVD-skivor att låna kostnadsfritt. På däck finns härliga solstolar framme då det är fint väder.

Fler Bilder på våra rum och hotellet finns under galleri.