M/S Monika byggdes på Motala Mekaniska Verkstad år 1908, hon är således över 100 år gammal och har därmed den charm och värdighet som kommer med åldern. Sedan 2001 har hon genomgått en renovering från topp till tå och är idag i mycket fint skick.

Renoveringen har utförts med grundtanken om att förena gammaldags charm med dagens moderna bekvämligheter. Våra hytter är därför inredda i maritim, klassisk stil och är samtidigt utrustade med de moderniteter som ger dagens gäster en bekväm vistelse så som fullt utrustat badrum i varje hytt mm.

När du bor på M/S Monika vill vi att du ska kunna drömma dig bort till en tid utan storstaden stress, du vaggas till sömns av vågorna och vaknar av att solen skiner in i din hytt. Vi erbjuder mysigt boende hela året om, även på vintern är det trivsamt att bo på M/S Monika, sitta i värmen, koppla av med en god bok eller något annat som gör just dig nöjd.

Samtidigt som storstadens stress ligger långt borta när du vistas i din hytt på M/S Monika är dess myller bara ett stenkast bort så fort du sätter din fot på kajen där M/S Monika ligger. Kungsholms Strand är ett mysigt och lummigt promenadstråk mitt i Stockholm. Du promenerar till Centralstationen på 10 minuter och många andra av Stockholms sevärdheter finns inom mycket nära räckhåll.

Utöver faktumet att du som gäst på M/S Monika befinner dig mitt i city och enkelt kan ta del av vad Stockholm har att erbjuda så vill vi ombord på M/S Monika göra din vistelse så minnesvärd som möjligt. Tveka därför inte att meddela oss dina önskemål så ska vi göra vårt bästa för att förverkliga dessa!

Vi vill hälsa alla våra gäster hjärtligt välkomna och alla ni landkrabbor – boka en övernattning redan idag och bli varse om hur härligt livet på sjön är!