Gästers omdömen

Vi lägger enormt stor vikt vid att ni som gäster verkligen ska trivas hos oss!
Av våra omdömen att döma har vi lyckats med det, vi har så trevliga och nöjda gäster att det är en fröjd att läsa i vår gästbok, recensioner på nätet eller på våra boknings-sajter.


Nyligen fick vi denna fina recension av ett par som bodde hos oss i somras:

Sweet Dreams On A Sailing Ship

Foto från Travelocafe.com

Vi har även fått en massa fina omdömen i vår gästbok, här är de nyaste och vi kommer att fylla på allt eftersom:


05/03-2017

Läget var bra (nära centrum). Barnen (6 och 12 år) älskade detta lite annorlunda boende med ett litet men mysigt rum som var välstädat. Frukosten var bra som vi kunde äta i lugn och ro miljö. Bilen kunde vi parkera utanför båten.

Kennert, Sverge, av Booking.com


01/03-2017

Super lovely little hotel. Quiet yet central with comfy beds and an excellent breakfast. Staff was very helpful and rooms small but comfortable and fully equipped.

Maria, Sverige, av Booking.com


01/03-2017

Accueil et gentillesse du personnel. L’originalité de la chambre dans une péniche lits simples et superposés pour la chambre familiale Très bon petit déjeuner Bien situé pour visiter Stockholm Nous avons tout fait à pied.

Severine, Frankrike, av Booking.com


28/02-2017

Breakfast was very good, tasty and well served. Was very clean. And it is unusual to live on yaht, some kind of amusement. For this money it is one of best in Stockholm.

Mikhail, Ryssland, av Booking.com


17/02-2017

Quite an enjoyable experience, our children loved it and it was an adventure for all of us, not every day you get to sleep on a boat, would recommend to others. Breakfast was good and served at a time you choose, within serving hours. Arriving later in the day, the directions given to access the boat and room are easy to follow, but if you prefer to be greeted by staff, suggest arrive at normal check in time.

Greg, Sverige, av Hotels.com


16/02-2017

Hur mysigt som helst. Vänlig personal, mycket trevligt rum med ostörd och fri känsla. Trevligt litet badrum. Hade levt lycklig med „Dubbel Deluxe” aka „Room no 4″ som heltidsbostad.

Max, Sverige, av Hotels.com


08/02-2017

Ein richtig liebevoll gestaltetes und absolut einzigartiges Hotel, in welchem wir eine richtig tolle Zeit verbrachten. Das Frühstück ließ keine Wünsche offen und die ganze Atmosphäre ist einfach nur toll. Man sieht, wie viel Liebe die Besitzer in die Umgestaltung und Bewirtung dieses Hotels stecken.

Bianca, Tyskland, av Booking.com


06/02-2017

Perfect location and very nice Hotel.

Wilbert, Holland, av Booking.com


01/02-2017

It’s easy to find and the bed is cozy. You could find everything you need. High quality coffee, towels, shampoo, hair dyer, extra. The breakfast is good and enough. The boat is stable and the wifi in the bedroom is poor and it is helpful to let people fall asleep soon.

Qi, Holland, av Booking.com


01/02-2017

Oppdaget etterpå at jeg hadde booket inn på en båt men det var rent, ok romslig med komfortabel seng jeg sov godt i. Godt oppvarmet (januar/is på vannet), ingen fuktighet og trivelig.

Per øyvind, Norge, av Booking.com


23/01-2017

Originalité Accueil Propreté Petit Dejeuner Prix.

Francis, Belgien, by Booking.com


09/01-2017

Nos gusto mucho el desayuno, la habitacion es genail, el cuarto de estar donde compartiamos nuestra cena.. la verdad que es muy comodo.

Laostre, Spanien, av Booking.com


07/01-2017

Ambiente curato e molto accogliente, un’ottima tisana a disposizione tutto il giorno. Comoda fermata dell’autobus proprio davanti alla barca, che porta alla stazione centrale. metropolitana a 10 minuti di cammino.

Monica, Italien, av Booking.com


 21/12-2016

A lovely little oasis in the heart of the city!

Mark, Danmark, av Booking.com


20/12-2016

Davide was extremely helpful and welcoming. The boat was kept very well and only a short walk to the metro, just 2 stops to the Central Station.

Lucinda, AE, av Booking.com


16/12-2016

Breakfast is delicious, room clean and well furnished, stayed in December but still warm in the room, a really good pick for a trip to Stockholm.

Claire, Sverige, av Booking.com


10/12-2016

L’insonorisation des cabines, le vin chaud de l’après-midi et les petits biscuits à la cannelle, le service compétent, la discrétion et la gentillesse de David.

Regis, Frankrike, av Booking.com


09/12-2016

C’était tout simplement genial ! Notre chambre était en proue du navire. Hôtel d’une efficacité redoutable quant à sa spécificité.

Alexandre, Frankrike, av Booking.com


02/12-2017

Liten segelbåt som på utsidan inte ser mycket ut för världen, men när man kommer ner till rummet så inser man att de verkligen lagt ner resurser på att renovera det smakfullt. Ligger fint vid Kungholms strand.

Anonymous, Sverige, av Expedia.com


28/11-2016

Läge. Annorlunda form på boende. Mysigt.

Christina, Sverige, av Booking.com


28/11-2016

Todella kiva hotellikokemus. M/S Monika on viehättävä pieni laiva, jossa voi yöpyä. Mukavaa vaihtelua tavallisten hotellien joukossa. Hyvä palvelu ja hyvä sijainti Tukholmassa.

Sebastian, Finland, av Hotels.com


13/11-2016

Gillar båten och utseendet och designern

Anna-Karin, Sverige, av Booking.com


13/11-2016

Ausgezeichnete Unterkunft, bestes Preis-Leistungs-Verhältnis. Erreichbarkeit mit dem öffentlichen Verkehr ist sehr gut, auch der Flughafenbus fährt nur wenige hundert Meter entfernt ab. Sehr freundliches Personal, bequeme Stockbetten, öffenbare Dachfenster in den Kabinen. Sehr saubere Kabinen, die gründlichst gereinigt werden. Mit viel Liebe zubereitetes, umfangreiches Frühstück, das keine Wünsche offen läßt. Empfehlung!

Bernhard, Österrike, av Booking.com


11/11-2016

Staying in the hotels ship M/S Monika was truly a great experience and surprisingly good. Room is spacious, bathroom too. Breakfast is plenty! Good value for money – I recommend this.

Martin, Sverige, av Expedia.com


11/11-2016

David was amazing. We arrived on the day of the worst snowstorm in recent Stockholm history and had an awful time getting to the ship. He was immediately there to help us with luggage, even though it was after 11:00 pm. The ship has been beautifully renovated, and cleverly decorated.

Debi, US, av Booking.com


08/11-2016

Очень уютно и по-домашнему, вкусные завтраки, прекрасный персонал. Хорошая звукоизоляция – недалеко проходит мост, не было слышно ни машин, ни поездов метро. Сам по себе отель очень необычный, рекомендую для семей с маленькими детьми, дети будут в восторге.

Tatiana, Ryssland, av Booking.com


 06/11-2016

It is completely different experience for us to stay in the boat , it was same with the hotel comfort. There was only one polish guy at the reception and he was so helpful and friendly.

Utku, TR, av Booking.com


 06/11-2016

Fantastiskt litet ställe på gångavstånd( om man tycker om att gå lite) till det mesta. En annorlunda mysig hotell upplevelse. Perfekt för familjer med tonårsbarn. Prisvärt. Rent och välorganiserat. Bra frukost.

Sofia, Sverige, av Booking.com


04/11-2016

Härligt litet (endast 4 rum) hotell med en fantastisk marin prägel. Föll pladask när jag blev erbjuden den fina förhytten, bra pris och vi alla 3 njöt (jag, make o 8-årig son). Fräscht, bra utrymme, centralt mitt i Stockholm, nära till allt. Ej handikapp vänligt och en fläkt eller liknande som brummade igång när alla började duscha, men absolut det ända som kan sägas till nackdel för M/S Monica, annars ALLT super bra❣️

Ulrika, Sverige, av Hotels.com


03/11-2016

Очень необычно и непривычно, но очень здорово. Смотришь снаружи – небольшой кораблик… И как мы тут разместимся? ))) Спускаешься вниз – и просто ах! Уютно, камерно, комфортно, по-домашнему. Дэвид – умница. Но лестница действительно крутая.

Anna, Ryssland, av Booking.com